Så funkar det


20 senaste bilderna visas

På vår startsida visas de 20 senaste bilderna som har taggats #ufmarknad på Instagram. Om din bild inte syns just nu så beror det på att 20 andra bilder har taggats efter din. Då är det dags för dig att posta en ny bild. Tagga på!

Kan jag fylla hela sidan?

Vi uppmuntrar att posta mycket, men om det blir flera bilder på rad av samma UF-företag så är det risk att besökarena uppfattar det som spammigt och då får du inte den marknadsföringseffekt som du vill ha. Så låt andra komma in mellan dina bilder – det tjänar alla på.

Hur får min bild bäst effekt?

Det finns många bra svar på den frågan. Ett gott råd är att variera biderna. Gärna någon rolig bild emellanåt, men glöm inte att visa produkten och företagsnamnet. Kanske en nöjd kund? Se även till att att du gör det lätt för köparen att få tag i köpinformation. Hur beställer man från er?

Jag har hamnat på en bild ofrivilligt

Om du hamnat på en bild som du inte vill ska synas offentligt så måste du ta kontakt med den som lagt upp bilden på Instagram. Klicka på bilden i vårt flöde så kommer du att se en länk till användaren på Instagram. När bilden tas bort från Instagram så försvinner den även på ufmarknad.se.

Andra exponeringsalternativ

  • Du kan även visa upp din produkt på vår Facebook-feed. Där kan du ange lite mer information och länka direkt till er hemsida eller webbutik.
  • Vi kommer inom kort att ge möjlighet att gratis lägga upp en annons här på ufmarknad.se, så titta in snart igen för mer information.

Har du en fråga? Skriv gärna en kommentar nedan så svarar vi snart. Eller chatta med oss på Facebook, Twitter eller Instagram.