Om UFmarknad.se


Storyn om UFmarknad.se

Läsåret 2014-2015 har vi två UF-företagare i familjen, Cuboss.se som säljer speedcubes, och Mobilip.se som säljer tillbehör till mobiltelefoner. Dessutom har jag hjälpt ett annat UF-företag att komma igång med sin hemsida (har inte frågat ännu om det är ok att jag nämner dem). Det betyder att det har varit ett läsår av väldigt mycket snack om Ung Företagsamhet i famijen – och vi älskar det! Jag är själv gammal entreprenör och tycker det är roligt att hjälpa andra att synas på webben.

Vaknade med en enkel idé för att hjälpa Ung Företagsamhet

Mitt i de febrila förberedelserna inför mässan Våga Vara Egen i mars 2015, får jag iden om en enkel hemsida där UF-företagarna kan få exponering bara genom att hashtagga sina bilder och tweets. Nu var det så fullt upp att hjälpa de tre ovan nämda företagarna inför mässan, så den här hemsidan blev färdig först under lunchen under mässdagen (tack Max Hamburgare att ni bjuder på Wifi på ert hak). Jag hann alltså inte lansera sajten före mässan, så jag gick omkring och instagrammade och spred ordet bland de fina montrarna.

Hjälp oss hjälpa UF-företagarna!

Nu hoppas jag bara att ni andra som brinner för att hjälpa Ung Företagsamhet länkar till den här sidan så att företagen verkligen får den exponering som de så väl behöver. Tack på förhand för er hjälp!

Gilla också sidan på Facebook, följ oss på Instagram och Twitter, men framför allt: hashtagga #ufmarknad

Vänliga hälsnignar
sign
Pappa Strindell

Strindell Communication

Disclaimer:

När vi fotograferar och lägger upp på vår Instagram så frågar ber vi alltid om tillåtelse och förklarar att fotot kommer att läggas upp på UFmarknad.se. Vi hoppas att andra som taggar #ufmarknad gör detsamma. Men vi kan inte ta ansvar för att så sker. Det enda vi gör är att aggregera det som andra lagt upp på sina Instagramkonton, helt enligt Instagrams regler. Om du skulle hamna på ett foto taggat #ufmarknad mot din vilja, så bör du vända dig till den som tog fotot och lade upp det på Instagram, för att få ditt foto borttaget. Foton som tas bort från Instagram försvinner även från UFmarknad.se.